Geïntegreerde telefonie

Optimaal klantcontact

Bij IRIS one zijn we gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van je bedrijfscommunicatie.

Onze cloud based oplossingen, zorgen ervoor dat jij de totale controle krijgt over jouw bereikbaarheid.

Ons team van professionals, helpen je met onafhankelijk advies en combineren best-practices om de ideale situatie te realiseren, met als uitgangspunt jouw processen en organisatie-doelstellingen.

Door de allerhoogste partnerstatus bij de beste providers van Nederland te combineren met de IRIS one dienstverlening, ben je verzekerd van een probleemloze bedrijfscommunicatie.

Partnerships met

De beste providers

Microsoft Gold Partner
Microsoft Gold Certified Partners zijn de hoogst geaccrediteerde onafhankelijke technische ondersteuningsproviders. Ze moeten ondersteuning bieden voor gegevensbeheer en softwareontwikkeling. Partners worden vereist Microsoft-technologie te gebruiken als het primaire platform voor het bedrijf.

De toegevoegde waarde van IRIS one als ICT Services leverancier, ligt namelijk op het vlak van consultancy. De echte toegevoegde waarde wordt immers pas inzichtelijk wanneer de Microsoft producten en diensten een actieve bijdrage leveren aan je bedrijfsresultaat.

KPN Excellence Partner
Gemak onder 1 dak. KPN EEN Excellence Business Partners gaan verder dan adviseren. Een KPN EEN Excellence Partner verzorgt ook de installatie, facturatie en service. Je eigen persoonlijke aanspreekpunt voor al je KPN EEN vragen.

Vodafone Strategic Partner
Strategic Partners kunnen de meest complexe vraagstukken aan. Ze bieden alle producten en diensten aan, en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. Deze Partners hebben een eigen, hoog gekwalificeerde service desk en een professioneel nazorgtraject.

We zijn geen uitvinders...

Bij IRIS one zorgen ervoor dat je overal kan werken door mensen en apparaten met elkaar te verbinden via de cloud. Met onze ICT services, communiceer je met je klanten, collega’s en hoef je je geen zorgen te maken over security, beheer of kosten. 

Onze professionals regelen het voor je. Om je zorgeloos je werk te kunnen laten doen, werken we samen met de beste leveranciers waaronder Microsoft, Vodafone en KPN. We combineren de A-merk software en telefonie oplossingen met de allerbeste dienstverlening vanuit onze eigen organisatie.

We komen graag met je in contact

073 523 22 88

Email:

iris@iris-one.nl

Hoe goed bereikbaar is jullie organisatie?

Een van onze professionals brengt het graag voor je inzichtelijk

Maak een afspraak

Technologie in een stroomversnelling

Onze visie

Wat onze producten doen, is bepalend voor hoe stevig je als organisatie in je schoenen staat, hoe snel je om kan gaan met veranderingen én hoe slagvaardig je mensen zijn.

Daarom leggen we op technisch vlak het fundament voor jouw succes in de toekomst.  Ook helpen we je jouw collega’s om hun doelen te realiseren waarvan ze eerder alleen maar van hadden durven dromen.

Technologie als beslissing van medewerkers
80%
Van baan wissel omwille van technologie
43%
Tijd kwijt aan zoeken naar informatie
8%

80% Van de millennials zeggen dat werkplek technologie de beslissing om bij een organisatie te gaan werken beïnvloedt…

42% Zou van baan wisselen wanneer ze geen gebruik kunnen maken van de technologie die past bij hun behoefte…

6% Het gemiddelde percentage van de tijd die gebruikers kwijt zijn aan het zoeken naar informatie. Dit is omgerekend 15 dagen…