Whitepapers

Lees hier meer informatie over trends en ontwikkelingen van de ICT en Telecom markt.

diverse-people-working-in-the-office
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  

In één klap 5 keer veiliger werken

 

Slaat een cybercrimineel toe, dan staat je zaak stil. Dat mag jou natuurlijk niet overkomen, maar heb je cybersecurity wel goed geregeld?

 

Thuiswerken is goed, veilig thuiswerken is beter

In Nederland werken we massaal thuis via digitale werkplekken. Vanwege de toegenomen cyberdreiging zijn we bezorgder dat onze gegevens gestolen worden.

Altijd bereikbaar via vast, mobiel én Microsoft Teams

 

De vaste en mobiele telefoon zijn voor menig ondernemer nog steeds hét communicatiemiddel naar klanten en collega’s.

Hoe veilig is jouw MKB- organisatie?

Een dag geen e-mail? Per ongeluk adreslijsten naar het verkeerde e-mail-adres verstuurd? Of zijn je bestanden gegijzeld door gijzelsoftware?

Microsoft Defender for Office 365

Vroeg of laat krijgt bijna elk bedrijf ermee te maken: datalekken, gijzelsoftware of virussen gooien roet in het eten, waardoor het werk stopt.

5 Manieren waarop MKB efficiënter samenwerkt

Digitale tools om informatie te delen zijn niet meer weg te denken in het mkb. We gebruiken allerlei verschillende apps om te chatten, bestanden te delen en afspraken te maken. En verdrink jij ook in een overvolle inbox?

De 10 fundamenten van de moderne werkplek in het mkb

Wat zou het fijn zijn als je meer kon doen in minder tijd. Dat kan met slimmere ICT, maar dit is nog lang niet bij elk mkb-bedrijf goed geregeld.

Wat is Workspace 365

Leer alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe jij werk kunt vereenvoudigen met deze adaptive workspace. Ontdek het samenbrengen van applicaties, documenten, informatie en meer, communicatie centraliseren en…

De ultieme gids

Digitale Transformatie. Om zowel te gedijen als te overleven in de digitale wereld van vandaag, moeten organisaties transformeren naar een digitaal bedrijf. De manier om dat te doen? Digitale transformatie.

Zorg & ICT

Steeds meer zorgorganisaties zijn op zoek naar een (nieuwe) digitale werkplek. Ook voor medewerkers die tot nu toe niet of nauwelijks een werkplek hadden, zoals de ambulante zorgmedewerker.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.